سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان

ابطحی: اصلاح طلبان انتخابات را تحریم نکردند

ابطحی: اصلاح طلبان انتخابات را تحریم نکردند عضو مجمع روحانیون مبارز درباره حضور اصلاح طلبان در انتخابات مجلس دوازدهم‌ اینکه آیا اصلاح طلبان با فهرست علی مطهری گفت: اینکه جبهه اصلاحات ایران در تهران لیستی ارائه نمی کند با بیانیه ۱۱۰ اصلاح طلب منافاتی ندارد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۶ - ۲۹ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 18
کد خبر: ۲۲۸۹۳۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ «محمدعلی ابطحی» روز یکشنبه با حضور در غرفه ایرنا در بیست و چهارمین نمایشگاه رسانه‌های ایران درباره حضور اصلاح طلبان در انتخابات مجلس دوازدهم‌ اینکه آیا اصلاح طلبان با فهرست علی مطهری گفت: اینکه جبهه اصلاحات ایران در تهران لیستی ارائه نمی کند با بیانیه ۱۱۰ اصلاح طلب منافاتی ندارد.

عضو مجمع روحانیون مبارز در ادامه به نکته مثبت بیانیه ۱۱۰ فعال اصلاح طلب اشاره کرد و افزود: این بیانیه نگاه مستقلی را ارائه می کند که قابل توجه است چون صاحب نظر و رای هستند. ضمن اینکه شرکت در انتخابات یک‌ اقدام فردی بشمار می رود و هر کسی باید خودش تصمیم بگیرد که شرکت کند یا نه اما این حضور یک وظیفه ملی است.

ابطحی با تاکید بر اینکه اصلاح طلبان انتخابات را تحریم نکردند، درباره ائتلاف اصلاح طلبان و اعتدالی ها گفت: به نظر می رسد که ائتلاف رسمی شکل نگرفته و از طرفی در تهران هم نامزدی ندارند اما ائتلاف ویژه ای نیست که بخواهند از آن سخن گفت.

رئیس دفتر رئیس‌ دولت اصلاحات درباره تشکیل فراکسیون قوی در مجلس آینده توضیح داد: بعید است که فراکسیون قوی از سوی اصلاح طلبان در مجلس آینده شکل بگیرد ممکن است یک یا دو نفر اصلاح طلب عضو فراکسیون شوند اما این دلیل بر فراکسیون قوی نیست.

ابطحی در بیان رویکرد مجمع روحانیون مبارز در انتخابات گفت: رویکرد عمومی مجمع همان راهبرد جبهه اصلاحات است.

وی درباره اینکه آیا مجمع روحانیون مبارز برای خبرگان فهرستی ارایه خواهد کرد گفت: بین جامعه روحانیت و جامعه مدرسین در فهرستی که منتشر شده اختلاف وجود دارد اما ما در خبرگان رهبری نامزدی نداریم./ایرنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار